• Forum Statistics

    2,883
    Total Topics
    26,082
    Total Posts
  • Member Statistics

    120,068
    Total Members
    16,800
    Most Online
    quanlai1
    Newest Member
    quanlai1
    Joined

mbushnaq00

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. I recently bought a Thermaltake Water 3.0 Extreme S and the installation and CPU temps seems to be fine, but I am concerned about the pump speed. In the box its written that the speed should be 3000 +- 150 RPM however when I check in the BIOS I can see a maximum speed of 1500 +- 100. I have a Asus Z87-PLUS motherboard and the fans are connected to the CPU_FAN header and the pump to the CPU_OPT header. I have tried contacting Thermaltake through their support page but 4 days have passed and no one has replied, so I am reverting to the community forums for answers. I appreciate if someone can help me out.
  2. I recently bought a Thermaltake Water 3.0 Extreme S and the installation and CPU temps seems to be fine, but I am concerned about the pump speed. In the box its written that the speed should be 3000 +- 150 RPM however when I check in the BIOS I can see a maximum speed of 1500 +- 100. I have a Asus Z87-PLUS motherboard and the fans are connected to the CPU_FAN header and the pump to the CPU_OPT header. I have tried contacting Thermaltake through their support page but 2 days have passed and no one has replied, so I am reverting to the community forums for answers. I appreciate if someone can help me out.