Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '0x001'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
  • Tt eSPORTS
    • Tt eSPORTS PLUS+ Community & Data Management Platform
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Controller
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Tt eSPORTS
    • Tt eSPORTS Streamers
    • Gaming Chair & Gaming Station
    • Tt eSPORTS General Discussion
    • Tt eSPORTS Events
    • Tt eSPORTS FAQ
  • LUXA2 Thermaltake Mobile
    • Power Bank Solution
    • Holder Solution
    • Audio Solution
    • Accessories
    • LUXA2 General Discussion
    • FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Categories

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS
  • LUXA2
  • Others

Calendars

  • Community Calendar

Blogs

  • Thermaltake
  • LUXA2
  • Tt eSPORTS

Found 1 result

  1. Riing Plus 12 Error Code:H_0x0001

    Hey guys just today I got 5 of the Riiing Plus 12 Premium Edition Fans installed and all the fans work and run the default lightning and the software detects the fans and shows their temp etc but it also gives the Could Not Find Fan Controller, please check the Fan Controller is connected (Error Code:H_0x0001) message and I can not control the fans in any way with that up. My system specs are as follows. Windows 7 Pro 64bit Intel Core i7 3770K Corsair Vengeance Pro CMY32GX3M4A1600C9R 32GB (4x8GB) DDR3 ASRock Z77 PRO4-M Motherboard GTX960 4GB Would I need to request a controller replacement like I have read others have done or is there any way I can fix this? because like I said it all the fans work and are detected it's just I get that error in the software. I have downloaded the latest version of Riing Plus RGB Tt Premium Edition V1.1.4 Any help greatly appreciated. Edit - Ok I solved the above issue (turns out the USB was just loose but now I have another with sound mode. when ever i go to either of the 3 sound control options on any of the fans it gives me a message saying "the audio source output could not be received, Please check the audio source output whether is occupied" not sure how to solve this one any ideas?
×