Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'defunct'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
  • Tt eSPORTS
    • Tt eSPORTS PLUS+ Community & Data Management Platform
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Controller
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Tt eSPORTS
    • Tt eSPORTS Streamers
    • Gaming Chair & Gaming Station
    • Tt eSPORTS General Discussion
    • Tt eSPORTS Events
    • Tt eSPORTS FAQ
  • LUXA2 Thermaltake Mobile
    • Power Bank Solution
    • Holder Solution
    • Audio Solution
    • Accessories
    • LUXA2 General Discussion
    • FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Categories

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS
  • LUXA2
  • Others

Calendars

  • Community Calendar

Blogs

  • Thermaltake
  • LUXA2
  • Tt eSPORTS

Found 1 result

  1. Smart Se 630 Restarting

    First of all These are my PC Specs : -Windows 10 -GTX970 Windforce X3 OC (Gigabyte) -AMD Fx8350 with CoolerMaster Hyper Evo 212 -8gb DDR3 1600mhz Cl11 -WD Blue 500gb 16mb cache 7200 rpm HDD -SSD kingston 60gb -Mobo GIGABYTE GA-970-Gaming -ThermalTake Smart SE 630w 1 year and a half old PC (except for the cpu Cooler which is 1) Original Problem : The PC restarts (the MOBO lights stay on, it seems like the PSU is 'farting') after like 1 minute in Furmark and after 10 minutes or less of gaming (Overwatch all low settings, Warframe, Endless Legend). Event viewer gives kernel power event ID 41 error . I have tried with a different PSU but to no avail. Both the Thermaltake PSU and the GPU have been in warranty. CPU stress tests run for up to 3 hours (at which point i stopped out of boredom). Browsing the web can go on for hours, I haven't got any restarts while doing this. No errors whatsoever just black screen and it starts all over. I scanned with Microsoft anti-malware, Malwarebyte Premium,no viruses. Did a fresh install of win10 but to no avail. Haven't really tested the SSD and HDD. Temps are OK! TL;DR Title + Warranty says OK PSU and GPU, RAM tests OK, GPU stress OK, MOBO OK Solution : Since my I got told my PSU sucks, i tried underclocking the GPU. Seems to be working now(but I've got some really bad fps drops in games) Right now : I have successfully determined that the PSU is the culprit. The warranty won't take it thought, and I can't afford a new one (don't think i'll be going for thermaltake anymore, i paid premium for this one). I've been using my PC for like 2 months now with maximum underclock on my GPU but it started restarting even with these settings. I've searched the internet to no avail. What can I do?
×