Search the Community: Showing results for tags 'mouse rgb lighting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
  • Tt eSPORTS
    • Tt eSPORTS PLUS+ Community & Data Management Platform
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Controller
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Tt eSPORTS
    • Tt eSPORTS Streamers
    • Gaming Chair & Gaming Station
    • Tt eSPORTS General Discussion
    • Tt eSPORTS Events
    • Tt eSPORTS FAQ
  • LUXA2 Thermaltake Mobile
    • Power Bank Solution
    • Holder Solution
    • Audio Solution
    • Accessories
    • LUXA2 General Discussion
    • FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Categories

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS
  • LUXA2
  • Others

Calendars

  • Community Calendar

Blogs

  • Thermaltake
  • LUXA2
  • Tt eSPORTS

Found 1 result

  1. I had recently purchased the (Challenger Prime RGB Combo) I actually received it today as I am writing this (7/7/2017) when I had received it I got the keyboard and mouse, 1st I took it out and placed both my desk, then I started to download the software (CHALLENGER PRIME RGB KEYBOARD SOFTWARE VERSION 1.0) for the keyboard initially I thought the program would give me access to my mouse rgb lighting, but I was wrong, as it is located already on the mouse I know, but when I installed the next update which was (CHALLENGER PRIME RGB KEYBOARD FIRMWARE UPDATE 2.0) my windows said for it to restart, initially I had problems when I tried to install the update 2.0 it said "the device could not be found" then it said it was going to replace some files on the initial update 1.0 thats when I said "YES" and I proceeded with the restart after that restart my mouse LED RGB LIGHTING stoped and the only thing that seemed to work was the red sensor on the mouse but even when I plug it in to my usb ports it wont move or work; if anyone has this problem please help me