Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ventus'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
  • Tt eSPORTS
    • Tt eSPORTS PLUS+ Community & Data Management Platform
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Controller
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Tt eSPORTS
    • Tt eSPORTS Streamers
    • Gaming Chair & Gaming Station
    • Tt eSPORTS General Discussion
    • Tt eSPORTS Events
    • Tt eSPORTS FAQ
  • LUXA2 Thermaltake Mobile
    • Power Bank Solution
    • Holder Solution
    • Audio Solution
    • Accessories
    • LUXA2 General Discussion
    • FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Categories

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS
  • LUXA2
  • Others

Calendars

  • Community Calendar

Blogs

  • Thermaltake
  • LUXA2
  • Tt eSPORTS

Found 4 results

  1. Hi! I own a Ventus Z mice, with the Avago sensor, pretty nice sensor it feels like an optical in all regards, I have the mouse for 6 months as my main for gaming. However, days a go, while I was in a middle of a game the sensor stop working, wasn't responding and stuck in a jitter. I didn't know what happen, so I unplugged and plug back in, the problem keeps happening, so I tap around the sensor lens (no directly) and start to work again. I play at 3900 dpi, but very low ingame sensitivity so I pick up the mouse from the pad quite often. After this incident, happen again and fix it with the same knocking with the finger tips around the sensor... then however I felt like the dpi sensitivy has changed. So, I went to the Commander Software and the sensitivity was still at 3900 but it felts very sluggish, I have to ramp up to 4300 to have the same 360 turn on FPS games, meaning the same sensitivity/control before the sensor issue. There is no sensor rattle I can hear on the mouse. Any help support will be much appreciated.
  2. Hi! I just bought this mouse, I was making a review on it. I have no problems with the LOD. I know this sensor has high LOD behavior, same thing happen with the Fnatic Flick G1. However, I HAVE A PROBLEM: Macros are NOT WORKING on Profiles 2, 3, 4, 5. At profile 1 I can assign macros on the programable buttons, software shows in the label the macro is set, and is working. On the other profiles, I can't assign macros on the buttons, software doesn't show anything after assign the macro. The software is updated: 2.0009, also the firmware: 1.10. (firmware was updated at the first run of the tteSports Command Center) I test and review the Ventus Z, is working perfect without any issue. I love what you did with the Ventus R, is a great mouse. I hope you can help me to fix this problem, and take advantage of his full potiential. I will fix with a new firmware? Thanks for your support. P.S. I record a video showing the issue:
  3. VENTUS X Owner's Club

    The new generation from Tt eSPORTS’s VENTUS gaming mouse, providing enhanced modern technology and classic design that fits all gamers and bring style to gaming. The new VENTUS X was designed with a new coating that gives full comfort while in gameplay. The VENTUS X also brings about a new ergonomically tuned right handed laser gaming mouse to the VENTUS family, that will appeal to gamers who’re fans of some classic legacy styled mouse shapes and brings the new tech to them. Click HERE to learn more!
  4. Macro Issue

    Ventus Ambidextrous Gaming Mouse Model: MO-VET-WDLO When creating macros to buttons, doesn't recognise the Control button. Tried creating a Copy (Ctrl-C), Paste(Ctrl-V) and Undo(Ctrl-Z) and assigning to buttons, but all it does is print the letters C, V and Z. Please see attached. MacroIssue.pdf
×