Jump to content
Tt Vincent

Smart Series Owners Club

Recommended Posts

Hello! I own a smart m650w, but am not sure if it doesnt have production failures. Its semi modular, so normally the 24pin and 4+4pin connectors are non-modular, aswell as 2 pcie connectors. Additionally my 4+4 eps connector isnt really 4+4, it is just 8pin! On top of that, there are no non-modular pcie cables at my psu, is that right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello! I own a smart m650w, but am not sure if it doesnt have production failures. Its semi modular, so normally the 24pin and 4+4pin connectors are non-modular, aswell as 2 pcie connectors. Additionally my 4+4 eps connector isnt really 4+4, it is just 8pin! On top of that, there are no non-modular pcie cables at my psu, is that right?

 

Hello,

We confirm, for Smart M650w, all PCI-E cables are modular.

As for 4+4PIN problem, could you email me a photo of it at vincent.kuo@thermaltake.com.tw?

 

We will have our engineer to check if it’s production failures.                  

Thank you so much.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, can you tell me why is my PSU making these noises?

http://youtu.be/7nn1tOLRnw0

Hello Marko

 

Regarding the noise, its actually just a little coil whine which has no direct impact to the PSU.

If you are finding it annoying you can contact customer service to get a replacement.

Here are the details: http://my.thermaltake.com/index.aspx 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do the smart series power suppiles require a UPS that outputs a sinewave?

Hello Philtrev,

 

You don't really need a UPS with your supply unless you live in a area where the power is not stable.

Usually when the power is not stable, you will tend to see your computer turn off or reset "brown out"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello , i've an issue with my power supply , just bought it (Smart SE 730W) plugged it , powered on my pc then started installing OS after that windows booted i was going to install drivers then , my pc auto shut down , tried it on another pc it doesn't work , tried another psu standard 450w my pc works
so the psu doesn't work anymore and this the first time used it , also i live in algeria i can't send it to thermaltake , what should i do ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi! how are you?

 

Here is the deal: I'm build my PC 4 months ago, all new parts. My motherboard is a MSI 970A SLI Krait Edition! My PSU is a Thermaltake Smart Series 600W (PS-SPD-0600NPCWBZ-W).

 

Looking at HWMonitor, I can see that the 12v line is reading between 13.500v and 13.990v! it's just way too much, while the 5v line is reading 3.3v only, witch is way too low... I don't know if it's because of the 13.500~13.990 voltage, but I have a temperature reading at my MB that is constantly at 80-81º... way too hot for that reading, internet has been saying. So... the question is: 

 

› Anyone has experienced this problem with this PSU? 

› How can I send it to warranty? I'm from Brazil!

 

Please, someone give me a light.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×