Jump to content
Sign in to follow this  
adolfo701

"please plug in gaming device to start the ap configuration" with theron plus

Recommended Posts

i can't run the driver, it says "please plug in gaming device to start the ap configuration" , i tried whit another usb port, tried reinstaling the driver, running as administrator, and in others pc's etc, but nothing  works. but for some reason yesterday works.

 

i have windows 10 in all the pc's by the way.. please help DDD:

post-100247-0-34920000-1458773447_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tt Josh

Hi, can you please install the file below and take a screenshot of what being showed? We will need to know more information on this.

 

Click HERE to download

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tt Josh

and it shows the same in the other pc, sorry for the delay but is like 11:00 am in my country xd

Thanks for the screenshot. I'll provide it to the team and let them do the checking for you! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Josh and team My name is Brandon Recently I bought one of your companies products (Theron Smart Gaming Mouse) and have run into the same issues that those above have as well here is my screen shot blow, I have tried all the other downloads and fixes listed as well

 

Any help with this is appreciated I would like to be able to use the configure tool for mouse scrolling speed at the very least  :mellow:

post-100364-0-29151900-1460001351_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tt Josh

Hello Josh and team My name is Brandon Recently I bought one of your companies products (Theron Smart Gaming Mouse) and have run into the same issues that those above have as well here is my screen shot blow, I have tried all the other downloads and fixes listed as well

 

Any help with this is appreciated I would like to be able to use the configure tool for mouse scrolling speed at the very least  :mellow:

Hi. can you try to test the mouse on another computer or laptop whether it works or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Josh thank you for replying to me, the only other device i have that would fit that troubleshooting step would be my 'steam link'  and with and it seems to work but is somewhat 'jittery' (which is why i think I can fix it by scrolling speeds and mouse configuration)

 

Thanks for responding, ill keep checking back to resolution If I can avoid it Id rather not return this mouse if I can get it to be configured

-Bran

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tt Josh

Hello Josh thank you for replying to me, the only other device i have that would fit that troubleshooting step would be my 'steam link'  and with and it seems to work but is somewhat 'jittery' (which is why i think I can fix it by scrolling speeds and mouse configuration)

 

Thanks for responding, ill keep checking back to resolution If I can avoid it Id rather not return this mouse if I can get it to be configured

-Bran

Alrightie, please test it with another computer instead. If it works on other computers, it means that it's fine with the mouse. We have tested the mouse with the same numbers provide and it works too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alrightie, please test it with another computer instead. If it works on other computers, it means that it's fine with the mouse. We have tested the mouse with the same numbers provide and it works too.

Ok Lets switch modes, I am certain the mouse works what I cannot get to operate or load is the configuration tool to be able to use the mouse to the full capabilities, I have tried the above downloads and links with no success it gives me the

 

Please plug in gaming device to start AP configuration, but does not recognize the already connected mouse,

-Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

 I just bought this mouse today and have the same problem.  The mouse works fine but I cannot get the software to get past the "please plug in.." stage on windows 10.  Tried restarting, uninstalling/reinstalling and using admin mode nothing works so far.  Will return if unable to get working.

 

VID: 12cf

PID: 0200

SN: 1801

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×