Jump to content

Welcome to Tt Community
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Note:
If you are experiencing technical difficulties with your registration process, or if you have not received a confirmation mail, please drop an e-mail to ttcommunity@thermaltake.com with your registered username/e-mail. We will sort out your request as soon as possible, sorry for any inconvenience

Photo

TP DPS G 750W error messages

- - - - -

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
TT C0R3 P3

TT C0R3 P3

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hi,
I just got the psu a few days ago and I keep getting several different error messages.
Abnormal voltage, fan failure.
I exchanged it for a another one and I get the same messages. Prior to swapping I did try reinstalling the app but still got the error messages. Anyone else experience this, any suggestions?

Attached Images

  • tmp_7790-20170116_082444-1356947010.jpg


#2
Denny

Denny

    Experienced Member

  • Moderator Thermaltake
  • 73 posts

hi,

 

can you provide the specification of your system?

Do you have any other monitoring tools in the system?



#3
TT C0R3 P3

TT C0R3 P3

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Maximus Hero VIII
i5 6600k
32g Corsair Vengeance
Samsung ssd
Poseidon 980ti
TT dps g 750w

Use
Gpu z
Msi afterburner
Asus gpu tweak/Ai suite
Corsair link 4

#4
Denny

Denny

    Experienced Member

  • Moderator Thermaltake
  • 73 posts

we suspect that the PC App might have the compatibility issue with Corsair Link.

is that possible for you to remove the Corsair Link and run the PC app again?



#5
TT C0R3 P3

TT C0R3 P3

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Ok I will try that out, thanks.

#6
TT C0R3 P3

TT C0R3 P3

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
So I think I have the problem solved. I was using an NZXT usb header instead of the mb. Niw that it is connected directly to the mb I know longer get any fan failure, etc tyoe of errors. I now only get an upload error when I boot up the system. Error 021.

#7
Denny

Denny

    Experienced Member

  • Moderator Thermaltake
  • 73 posts

Hi,

To solve the issue, please try deleting the folder named "tt" under the path C:\Users\user\AppData\Roaming\

The PC App should be working perfectly fine after that.

 

and might I ask if you were using a NZXT internal USB hub to connect the power supply?



#8
TT C0R3 P3

TT C0R3 P3

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
I used the hub because my usb headers on my mb were already used for front panel usb and cpu water pump. I moved the pump to the hub freeing up the header on the mb for the psu.
  • Denny likes this

#9
Denny

Denny

    Experienced Member

  • Moderator Thermaltake
  • 73 posts

Thanks for your information.

that's really helpful for us to make improvements.



#10
TT C0R3 P3

TT C0R3 P3

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
I'm still having trouble with the error. I can't find the file location. Any ideas?

#11
Denny

Denny

    Experienced Member

  • Moderator Thermaltake
  • 73 posts

Hi,

you cannot find the folder because it is hidden by default.

here is the instruction of how to show all the hidden files and folders:

http://www.howtogeek...-windows-vista/






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users