Jump to content

Welcome to Tt Community
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Note:
If you are experiencing technical difficulties with your registration process, or if you have not received a confirmation mail, please drop an e-mail to ttcommunity@thermaltake.com with your registered username/e-mail. We will sort out your request as soon as possible, sorry for any inconvenience

Photo

DPSG software not working.

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
lightx

lightx

    Beginner

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Hi all,


I bought a Toughpower DPS G RGB 850W Titanium power supply, and I can't make the software work.

Fist, the led ring is not working, I suppose I must use the software to make it work.
If I try to install the DPSG2.0 app (Tt_DPSapp_V2.4.2_20170208.exe), even running it as Administrator, I have an error not allowing me to install the software: No device detected.
If I install the older version of the DPS software, I can install it but right after launch I have a "Connection Fail" error.

Capture2.PNG

In Device Manager I have an unrecognized USB device.

 

Capture.PNG

 

The PSU is connected via USB using the front USB ports.
I tried both ports on the Motherboard (Gigabyte Aorus Gaming 8), and also a rear port using another cable, same result.
I installed Adobe Flash manually (a shame I had to do that in 2017), but nothing changes.

​My OS is Windows 10 Pro 64Bit.
 
I spent hours in making this work, please I need help fixing this, or I will return the product since does not do what advertised.
Thanks

Attached Images

  • Capture.PNG
  • Capture2.PNG


#2
Denny

Denny

    Experienced Member

  • Moderator Thermaltake
  • 69 posts

Hi,

 

this looks like a hardware issue.

Can you please contact our USA support team to go through RMA process?

USA Support email:

ttsupport@thermaltakeusa.com

 

USA Technical Support:

800-988-1088

Monday to Friday 9:00AM to 5:30PM (P.S.T)






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users