Jump to content
Klausminator

Challenger Edge Pro

Recommended Posts

Hi,

i bought the Challenger Edge Pro and tried to use it with Windows 10. It works fine except the tool for setting it up. It keeps showing "no device". 

The device manager shows an old Microsoft Driver be installed. Is there any other driver for this keyboard ? I think the windows tool looking for a special driver or ID !?

Any hint ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It would be nice if TT would say anything to this problem. I reviewed the KB for a big german shop and you can see there that i´m not the only one with this problem. But the shop either doesnt respond to this problem. Not a good after sales service !

i've tried it on 3 different PCs with Win 10 64bit with the same result : NO DEVICE. They keyboard works but the tool won´t.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10.11.2017 at 10:00 PM, Klausminator said:

It would be nice if TT would say anything to this problem. I reviewed the KB for a big german shop and you can see there that i´m not the only one with this problem. But the shop either doesnt respond to this problem. Not a good after sales service !

i've tried it on 3 different PCs with Win 10 64bit with the same result : NO DEVICE. They keyboard works but the tool won´t.

It also seems that it doesnt work with the german version only

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×