Jump to content

rkshack

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rkshack

  1. I am building a new system. I have Asus Crossfire Hero Viii and thermaltake view 71 argb case. I also have a thermaltake 850 watt argb power suppply which is working fine by the way. Both thermaltake devices are connected to the addressable rgb port. With the preinstalled fans they were completetely lit up when the fans were independent of the motherboard. When I held the reset button for 3 seconds they would show the same color as the other rgb devices. The only problem is of the 3 fans 2 were not putting out light and the third seems to only be half lit up. What can I do to get them all to light up fully when synced to asus aura?
  2. I just seperated the reset from the hdd led wire. Thanks rkshack
  3. I am building a new system. I have Asus Crossfire Hero Viii and thermaltake view 71 argb case. I also have a thermaltake 850 watt argb power suppply which is working fine by the way. Both thermaltake devices are connected to the addressable rgb port. With the preinstalled fans they were completetely lit up when the fans were independent of the motherboard. When I held the reset button for 3 seconds they would show the same color as the other rgb devices. The only problem is of the 3 fans 2 were not putting out light and the third seems to only be half lit up. What can I do to get them all to light up fully when synced to asus aura? rkshack
  4. I am doing a new install with the View 71 ARGB. The hdd led cable is attached to the reset switch cable which is connected to the agrb controller. Do I pull the cables apart or just sacrifice the hdd led functionality, Or is there somewhere to connect it on the agrb controller. rkshack
×
×
  • Create New...