Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ryzen'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
    • Memory
  • Thermaltake Gaming
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Thermaltake
    • Thermaltake Streamers
    • Gaming Chair
    • Gaming Desk
    • Thermaltake Gaming FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Blogs

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 11 results

  1. A while ago I was using TT RGB Plus 1.3.1 or 3.2 (not sure which) with no problems. I then updated my motherboard bios. I am using the ASUS ROG Zenith Extreme(original). I believe I upgraded from BIOS ver 1701 to 2001. In the change log for the bios on ASUS's website it says ROG ZENITH EXTREME BIOS 1901 Improve hardware monitoring compatibility with 3rd party applications. Fixed a boot issue when using a Quadro K6000 GPU. " Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (ZE.CAP) using BIOSRenamer.'' Ver 2001 would have the same improvements + more.
  2. Hello, Recently built a new rig with the Riing premium 5pack. The software controlled everything perfectly with no hiccups. After a couple weeks I bought and installed the Floe aio CPU 240. It went great, the software recognized the second controller and I went to customizing the rad fans and CPU block. On my next startup the fans started in the default mode instead of my profile. When I tried to open the software the busy pointer ran for ~1 second and nothing happened. Now the fans are all in default, and the software won't start. I tried running in admin mode, I tried installing older v
  3. Hey TT-Community, Problem: The FloeRiingPlus Software reads the temp including the 27°C Offset of Threadripper -> fans spinning at higher RPMs -> higher noise Solution: 1. Uninstall your current Riing Plus RGB Software. 2a. Download the older Version of the Software (It's V1.0.0 = http://www.thermaltake.com/db/support/software/RiingPlusRGBTtPremiumEdition_Setup.rar ) and install it. 2b. Or just download the two .dll files I attached to this Post. Continue with step 5. (HWiNFO32.dll and HWiNFO64.dll) 3. After you installed V1.0.0 go into
  4. Hello, Apparently a lot of people are having trouble with the riing plus, but mine is a bit weird though I was having the same problem regarding the riing plus controller compatibility with ryzen. Contacted the local distributor and they sent me the new controller which is compatible and it did work. So I thought everything was solved, but not quite ... The next day, when I turned my pc on, the riing software gave a warning that no controller found with error code H_0x0001. I tried to unplug the cable and reconnect everything and restarted the pc but it still gave me the same er
  5. I was drawn in by the shiny lights and bright colors. I should have known better. TT Floe Riing 240 does not work with Ryzen CPUs and TT will not tell anyone this until after you buy it. The software is a mess and there is no fix in sight. Whenever I try to use the software my PC fans rev up full blast and my PC shuts down. I talked with tech support about this and they know about the issue!@@####. I am returning my unit and suggest anyone with a Ryzen CPU do the same!
  6. Hey Everybody, The long and short of it: RMA'd the control box, dealing with the same issues (pictured). What I've tried: -Connecting to every USB port: directly on mobo, case front panel, and back of mobo. I restarted my comp each time I tried a new usb port. On the attached image, bottom right corner, I do see system Temp/IP address (removed) as well as all of my system specs after clicking the "Info" icon... -The mobile app (via usb cable) can connect, however can't make any changes. -Several versions of the Riing Software: 1.1.3, 1.1.2., and 2.1.5. Some di
  7. Hello, I'm having issues running the software for the Riing Plus fans on my Ryzen rig. Software says it doesn't detect a controller even though it's plugged in. I've tried using a mirco usb to usb cable to see if that works, it didn't. Does anyone know how to fix the issue? Here are my specs, if ever it's needed. Ryzen 5 1600 MSI B350M Mortar Asus GTX 1070 8GB OC G. Skill Ripjaws 16GB Silverstone Strider Plus 500W
  8. Guys just wanted to say I've been dealing with the issue of Ryzen not working with the Riing Plus TT Premium software. I had been sent 2 separate controllers from thermaltake months ago and it never fixed the issue so I had just been waiting for a software update to fix the issue. On here last week I saw someone mention it was a hardware issue and thermaltake was shipping out new controllers so I decided to do an RMA and see for myself. I received my new controller today and can confirm, the new hardware is working with Ryzen now! Better late than never I suppose. If you have this issu
  9. Just wondering if anyone has fixed the issue everyone is having with Ryzen compatibility? I know my controller cable is connected proper, I hear a connected tone from Windows. It also says USB device has been connected and ready for use. However, when I try to open the program. It is listed in my task manager, and the icon on the bottom right is showing. But beyond that, nothing happens. Program opens when I disconnect the controller cable, found this out from these forums. But of course it says nothing is connected. I've messaged the admins myself, waiting on a response.
  10. To all Ryzen and Riing Plus owners. 1. There is a workaround so the Riing Plus software will load and you can start making profiles. Connect the controller using a Micro-USB cable to a USB port on the back of your motherboard. This will allow the software to load. Notice, not all ports work for everyone, so try more that just one. 2. Please like this post, and request support (here: http://my.thermaltake.com/csTech.aspx) so thermaltake can start noticing the Ryzen users. This bug needs to get fixed SOON!! it has been more than TWO months!! BTW. I did send a request
  11. I built a new system featuring the FX-8350 this past summer and I purchased the pacific r360 kit for it. With the release of AM4 around the corner, I was wondering if thermaltake's Pacific W1 waterblock will have support for it, and if not - will they sell or give us mounting brackets? Or will we just have to buy a new block...?
×
×
  • Create New...