Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'smart series'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
  • Thermaltake Gaming
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Thermaltake
    • Thermaltake Streamers
    • Gaming Chair
    • Gaming Desk
    • Thermaltake Gaming FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Quick question.. I recently moved to a new location. Yesterday I picked up a new sound card that uses a 6-pin power connection. Went to get my pouch of cables for my modular power supply and my box that I had my hardware in is missing. So I now don't have a 6-pin to power the board. Is there any way to get just one 6-pin for my power supply? It's an older one but still works perfectly so I don't want to replace it. I have the Smart M850W #SP-850AH3CCB, is there any way to get a replacement? Edit: Think I should have put this in the Smart Series sub but didn't' see that till just now.. .. sorry about that. Thanks, -Jason
  2. Hi! I m using the Berlin 630W and last times sometimes PC crashes ramdomly. My Specs are Amd Fx 6300 3.5 GHz (with turbocore 4.1 GHz), Sapphire R7 370 4 GB DDR5 ,8 Gb Ram DDR3 at 1866 MHZ and mobo is Asus M5A97 Evo R2.0, all this running on Win 10 Pro x64 I decided to disabled the turbocore on Fx 6300 and no more crashes. I ve read that can be a power supply problem, is this make sense?
  3. Hi ppl, how are you? Here is the deal: I've build my PC 4 months ago, all new parts. My motherboard is a MSI 970A SLI Krait Edition! My PSU is a Thermaltake Smart Series 600W (PS-SPD-0600NPCWBZ-W). Looking at HWMonitor, I can see that the 12v line is reading between 13.500v and 13.990v! it's just way too much, while the 5v line is reading 3.3v only, witch is way too low... I don't know if it's because of the 13.500~13.990 voltage, but I have a temperature reading at my MB that is constantly at 78-81º... way too hot for that reading, internet has been saying. So... the question is: › Anyone has experienced this problem with this PSU? › How can I send it to warranty? I'm from Brazil! Please, someone give me a light.
×
×
  • Create New...