Jump to content
Sign in to follow this  
Gregmora

VENTUS R macros are NOT WORKING on PROFILES

Recommended Posts

Hi!

I just bought this mouse, I was making a review on it. I have no problems with the LOD. I know this sensor has high LOD behavior, same thing happen with the Fnatic Flick G1.

However, I HAVE A PROBLEM: Macros are NOT WORKING on Profiles 2, 3, 4, 5. At profile 1 I can assign macros on the programable buttons, software shows in the label the macro is set, and is working. On the other profiles, I can't assign macros on the buttons, software doesn't show anything after assign the macro.

The software is updated: 2.0009, also the firmware: 1.10. (firmware was updated at the first run of the tteSports Command Center)

I test and review the Ventus Z, is working perfect without any issue. I love what you did with the Ventus R, is a great mouse. I hope you can help me to fix this problem, and take advantage of his full potiential.

I will fix with a new firmware?

Thanks for your support.

P.S. I record a video showing the issue: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...