Jump to content
Grizzly

TT DPS G APP for PC removed RGB setting after 3.1.7 update

Recommended Posts

5 hours ago, JeffWu said:

Hi sir

Version 3.1.6

Please check the attachment. Thank you!

Tt_DPS_G_App_Ver3.1.6_Global.zip 35.77 MB · 5 downloads

That worked (sort of). On 3.1.6 the RGB tab is back, I am able to log on, and I am able to select 'Zero Fan', which I could not on 3.1.7. With that said, within seconds the app auto updates to 3.1.7 (without even giving me a choice to stop it). Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Capture.thumb.PNG.0de0c71895a62edf9c3f99f5ed6d51a7.PNGCapture2.thumb.PNG.0b2771bc5e7fb7bb62f183a5597d257f.PNGQuick fix until Thermaltake can reslove everything with a software update.

Reinstall v3.1.6 Download here https://dps.thermaltake.com/en

1.)  Unchecked run at the end of the installation. 
2.)  Rename the ThermaltakeUpdate.exe file to ThermaltakeUpdate1.exe 
3.)  Run the app and it won't be updated to 3.1.7. 
4.)  You should be able to login to your account and control RGB again. 

I'm using this fix and it works. You will get an error message once you reboot Windows from the TT DPS G Software any and every time it loads. Just close the error message box and continue to use the software. The RGB function will work also. This is until Thermaltake fixes all the issues.

Capture.PNG

Capture.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/2/2019 at 11:15 PM, KronosMarauder said:

Same here on 3.1.7, I have the RGB toughpower 1500w and the RGB tab is now gone and the fan is dark. Also on another note, I cannot login to the app. I enter email and password and 'login', but nothing happens. The software does detect the power supply, and the software is giving me data in real time, so I know its communicating. Please fix ASAP. 

Same here. I can't even login my account even though i put the correct info

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/3/2019 at 7:43 AM, DrPepper023 said:

Turning off RGB plus worked for me.  You must end the task in windows task manager.   then start the DPS RGP app.  It worked on my puter.

TT DPS G APP is the only app that I'm using for the PSU

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, JeffWu said:

Hi sir

Our R&D team have solved this issue, please try again with this version.

If still have any problem, please contact me, thank you!

Tt_DPS_G_App_Global_Ver3.1.75.zip 35.77 MB · 5 downloads

Nope, sorry didn't work. Same thing, no RGB tab, not able to login and no silent fan option. I reverted back to 3.1.6

 

 

2019-06-11_8-42-14.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, KronosMarauder said:

Nope, sorry didn't work. Same thing, no RGB tab, not able to login and no silent fan option. I reverted back to 3.1.6

 

 

2019-06-11_8-42-14.jpg

Hi KronosMarauder

Could you please provide screenshot for "About" page?

It might help us to analysis this case, thank you.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Grizzly said:

This is the one that works for me but still having trouble logging in my account

Hi sir

Could you check your SPM cloud account -->Product List ?

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's June 21'st.  I'm trying to use this for the first time and I'm experincing the same issues described on this thread.  Has this been abondoned by Thermaltake?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...