Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Commander FT Fan controller'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
  • Tt eSPORTS
    • Tt eSPORTS PLUS+ Community & Data Management Platform
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Controller
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Tt eSPORTS
    • Tt eSPORTS Streamers
    • Gaming Chair & Gaming Station
    • Tt eSPORTS General Discussion
    • Tt eSPORTS Events
    • Tt eSPORTS FAQ
  • LUXA2 Thermaltake Mobile
    • Power Bank Solution
    • Holder Solution
    • Audio Solution
    • Accessories
    • LUXA2 General Discussion
    • FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Categories

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS
  • LUXA2
  • Others

Calendars

  • Community Calendar

Blogs

  • Thermaltake
  • LUXA2
  • Tt eSPORTS

Found 1 result

  1. Hi all, i'm new to the forum and would like to thank you all (especially the devs) for the informative subjects regarding all thermaltake issues, been following the community as a guest for sometime. However, i just created an account to add my issue to the topic as I did not find an answer for my problem. I bought the Thermaltake FT fan controller (5 fans to control) for my Phantek Enthoo Luxe case to control 4 corsair AF 140mm (quiet edition) in my case, at first everything we smoothly (apart from my fan 4 connector is not working, but that did not bother me as i used the 5th one for a total of 4 fans). on the second day when i started my PC, after 1 hour i realised that the touchscreen brightness got dimmer (especially on the right-side) still didnt bother me as i can just make out the number "5" and the "+/-" signs. now on third day (today) the screen got way more dimmer that the right side of the screen almost disappeared (including the number 5 and the signs) and kept getting dimmer the longer the pc is running. I tried fiddling with it, played with the brightness lamp icon, holding it 3 secs to switch off the screen, then back on to no avail. I tried restarting PC, nothing. Then I opened the case to see any loose wiring, checked all wiring correctly plugged in (and they were). waited a while before turning it on. started the pc after around 30-45mins of leaving it off, the screen went back to its original brightness, but then after 10-15mins it went very dim same as before. PS: I also noticed whenever I switch from auto to manual mode, the brightness re-adjusts but still dim, and if i put any fan to manual 100% the brightness gets more dimmer. is there a fix for it before I have to take it back to the shop? everything is working great, its just the brightness that really annoys me now, strains my eyes to try to make out the fan control as I can hardly see it, including the rpm status, cant see the full number (i.e. instead of reading 700 rpm .. i see it as I00 rpm, the digits are half shown). UPDATE: after every start of the pc, the brightness would gradually fade away, really hope its not my PSU
×