Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'laser sensor'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
  • Tt eSPORTS
    • Tt eSPORTS PLUS+ Community & Data Management Platform
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Controller
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Tt eSPORTS
    • Tt eSPORTS Streamers
    • Gaming Chair & Gaming Station
    • Tt eSPORTS General Discussion
    • Tt eSPORTS Events
    • Tt eSPORTS FAQ
  • LUXA2 Thermaltake Mobile
    • Power Bank Solution
    • Holder Solution
    • Audio Solution
    • Accessories
    • LUXA2 General Discussion
    • FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Categories

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS
  • LUXA2
  • Others

Calendars

  • Community Calendar

Blogs

  • Thermaltake
  • LUXA2
  • Tt eSPORTS

Found 2 results

  1. Hi Guys, I recently purchased the Black V2 gaming mouse. After initial software issues, I got everything running fine. However, i turned on my computer today and the mouse is suddenly unresponsive. The mouse does not move the cursor anymore, it only clicks. The only light on the mouse is the first DPI level light. I had the same issue with my original Black DTA mouse. I assumed the mouse just died (few years old), however the same issue has come back. Steps I have taken to solve the issue: Rebooting the computer several times. Changed the USB port. Checked the drivers. Uninstalled USB port drivers, replugged in device and the drivers reinstalled. What can I do to solve this issue. I just bought the mouse less than a week ago.
  2. tt esports theron issue

    Yesterday I was using my mouse playing LoL, then today when I wake up everything in my mouse was working except for one thing: the cursor wasnt moving, but the right click, the left click and the steering wheel works perfectly. I tried updating the firmware but when I uninstalled the 1.0 version and installed the 1.3 version, the version displayed in the program was 1.0 so... what could I do? PS: sorry for my bad english, I'm from Colombia.
×