Jump to content
Sign in to follow this  
Bramblefoot

A71 Chaser Power LED turns off after login

Recommended Posts

Hey guys, I've got a A71 Chaser case and I only recently noticed that just seconds after i log into windows the blue power led turns off.

I don't think this was happening until recently. i rarely power cycle the pc so i cant be sure when it actually started.

I was wondering if anyone else has experienced anything like this?

The power LED is on and working if you reboot and don't log in. once i log in, the led turns off.

the HDD led is fine too. I checked the connections to the mobo and all seems right.

i went as far as updating my bios for my Z170A Gaming M7 mobo. its now at version 1.H0

i couldn't find any windows settings regarding how the power led works.

 

 

any help is appreciated.

thanks guys!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the forum, 

 

case manufacturer don't have the control over the power led, it is just a light to help the MB on passing our their signal (where you plug the wires on the case onto the motherboard), so my suggestion is to consult MSI for the definition of the power indication on the Z170A Gaming M7 to help you understand on how the power led works

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×