Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dont respond'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
    • Memory
  • Thermaltake Gaming
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Thermaltake
    • Thermaltake Streamers
    • Gaming Chair
    • Gaming Desk
    • Thermaltake Gaming FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Blogs

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I'm currently running one set of Thermaltake 12rgb TT Premium Edition and I'm on Windows 10. The fans worked flawlessly for the first two days, however, this issue surfaced yesterday. Upon startup, the computer would boot with the fans running on default settings (all red and low noise). This is not ideal, but I can change it back to one of my saved profiles within seconds. The main issue is when I leave my computer alone while it goes into sleep mode, the fans would revert to the default settings (all red) and would not respond to any of the changes I make in the software when I wake it back
×
×
  • Create New...