Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1.3.7'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
    • Memory
  • Thermaltake Gaming
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Thermaltake
    • Thermaltake Streamers
    • Gaming Chair
    • Gaming Desk
    • Thermaltake Gaming FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. A while ago I was using TT RGB Plus 1.3.1 or 3.2 (not sure which) with no problems. I then updated my motherboard bios. I am using the ASUS ROG Zenith Extreme(original). I believe I upgraded from BIOS ver 1701 to 2001. In the change log for the bios on ASUS's website it says ROG ZENITH EXTREME BIOS 1901 Improve hardware monitoring compatibility with 3rd party applications. Fixed a boot issue when using a Quadro K6000 GPU. " Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (ZE.CAP) using BIOSRenamer.'' Ver 2001 would have the same improvements + more. Ever since updating, every version of TT RGB Plus from 1.2.8 (64 bit update) onward i have been getting a 0°C reading on TT RGB plus on my Threadripper system. Version 1.2.7 still works for me and I have been using that since, hoping a future update would help. This bios update also changed my other system monitoring software, in particular interest HWINFO64, which I believe TT RGB Plus uses a plugin to get temps from. HWINFO64 continued to work, however the reporting of ASUS MB values had changed title to asus wmi, along with other changes, like readouts being renamed, e.g EXT Tsensor1 changed to Tsensor 1 Temperature. There may have been more changes, I don't know. Im guessing a name change or something similar is the problem. Today I tried TT RGB Plus 1.3.7 because something caught my eye 2.Fixed AMD CPU temperature issue. Something different has happened. I got a temperature other than 0°C. 😀The problem is it is the Tctl temp and not the tdie temp.🙁 Which of course means ttrgb thinks my cpu temp is 65°C instead of it's actual 40°C, so my fans are going close to full speed now. At least they are cooling the system, 0°C put them on idle🤔 I'll add a couple pictures which are hopefully straight forward, basically just diferent TT RGB versions and what the plugin is reading and what the program is reading on my PC. CPU is generally around 40°C idle. I do now believe this problem is fixable but possibly only through a software update. I'm basically reaching out to any TTstaff that could possibly help. I know that a bios downgrade might work, but the new versions do have a few QOL improvements eg. mem stability etc. so would prefer not to. If anyone else has any ideas as to what else could be the cause please let me know. I have been thinking this will probably never be fixed but this new update has given me hope. Any help from anyone would be much appreciated. Thanks😀 EDIT: Sorry just found this thread :
×
×
  • Create New...