Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'AHCI'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
    • Memory
  • Thermaltake Gaming
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Thermaltake
    • Thermaltake Streamers
    • Gaming Chair
    • Gaming Desk
    • Thermaltake Gaming FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Blogs

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I built a system with a Asus Z170 Pro Gaming motherboard. I hooked power up the power cable for the docking station and ran the sata connector to one of my sata ports on my mother board. The hot swap feature of the docking station isn't working. It will read the drive on a system reboot but no hot swap. I tried sticking the sata cable into one of the sata express ports on my motherboard but that didn't work either. The manual says to activate the AHCI function on my mother board but I couldn't find an option for that when I ran Bios, maybe it comes preset? I am running Windows 10 Pro Full
×
×
  • Create New...