Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'software issues'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
    • Memory
  • Thermaltake Gaming
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Thermaltake
    • Thermaltake Streamers
    • Gaming Chair
    • Gaming Desk
    • Thermaltake Gaming FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. The TT RGB App launches anytime I open a program. It's as if the App were attached to the start up of every single application/program on the PC and wants to launch alongside EVERYTHING! please help. This only occurred after the app update last week. I'm on windows 10 pro. Quote Edit
  2. I own a MEKA G-Unit keyboard and iv'e downloaded the program for it. Can't configure the macros. Please help. MEKA G Unit Config.exe
  3. So i bought a IRIS Optical Mouse , i installed and followed the Quick Installation Guide , but when i opened the CC Proses Software , it says something like this : Please connect a Tt eSPORTS Device. , please help , i don't really understand since this is my 1st Gaming mouse with configs and im really nervous and worried 😂, thanks. -Christian
  4. Hey Guys! I just received the Thermaltake Toughpower Grand DPS G 850 W 80Plus Platinum and after installing the SPM software and start the software up, it just loads a white screen. Everything else seems to be working perfectly but the SPM software, not totally sure what is wrong. Any help is greatly appreciated!! I'm also attaching a picture of what I see when I run the SPM software: Thanks again in advance!!! Edit: Just noticed someone else has this problem and posted about it a few days ago: http://community.thermaltake.com/index.php?/topic/40768-problem-with-dps-app-for-dps-g-650w-gold/
×
×
  • Create New...