Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'voltage'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
    • Memory
  • Thermaltake Gaming
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Thermaltake
    • Thermaltake Streamers
    • Gaming Chair
    • Gaming Desk
    • Thermaltake Gaming FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Blogs

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Sir I m new here Thanks for wellCome me.My Name Rizwan From Pakistan. I have come one issue in my PC plz fix this issue I have system mobo.Msi b450 Tomahawk . Pro.Amd Ryzen 5 3600 and ram Patriot viper 3733mhz 16Gb ram.and Gigabyte ssd 120gb.and second I attached.seagate BaraCoda 2tb HDD.Gpu. Sapphire Nitro Rx 580 8gb .I start my PC but come in window and working some time 15mint or sometimes working one Hours and auto restart CPU I check my PSU Voltage drop.any idea how to fix my PSU Voltage drop Problem thanks All. PSU.Thermaltake Tr2 Rx 850w
  2. I've been sending e-mails about a problem with my power supply about abnormal voltages, No one reply to my e-mails, Does anyone know how to get help from Thermaltake. Their support seems to be Horrible. I bought this on amazon, and I leave abroad so no chance to return it. Any help will be appreciated. Thanks.
  3. Hi ppl, how are you? Here is the deal: I've build my PC 4 months ago, all new parts. My motherboard is a MSI 970A SLI Krait Edition! My PSU is a Thermaltake Smart Series 600W (PS-SPD-0600NPCWBZ-W). Looking at HWMonitor, I can see that the 12v line is reading between 13.500v and 13.990v! it's just way too much, while the 5v line is reading 3.3v only, witch is way too low... I don't know if it's because of the 13.500~13.990 voltage, but I have a temperature reading at my MB that is constantly at 78-81º... way too hot for that reading, internet has been saying. So... the question is:
×
×
  • Create New...