Jump to content

Black element not detected


Recommended Posts

Guest Tt Josh

Hey,

I've been having a weird problem with my mouse - windows (8 x64) does not detect the mouse as Black element. It was working fine for the last year. And the app says "Please plug-in gaming device..". Even after re-installing the software. 

Any ideas what I can do?

 

Hey astrL, great having you here!

 

Did you try to plug in to another computer / laptop just to test whether it works on another PC? 

or you can try to uninstall the Software and install the UI again with the firmware update available on our official website, click HERE.

 

Keep us updated! ;)

Link to post
Share on other sites

Hey, tnx for answering.

I've just plugged it in another PC and it's detected. But the PC is with Win 7. 

I have no idea what the problem can be so it suddenly stopped being detected and have double click issues. 

I've tried to reinstall the UI, but I keep getting 'Please plug in device..'. Same with the other tools. 

Link to post
Share on other sites
  • 5 weeks later...
  • 7 months later...
  • 3 years later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...