Jump to content

Water Extreme 3.0S pump connection


jmanz
 Share

Recommended Posts

I purchased a new ASUS X99-A motherboard.  It has CPU_FAN, CPU_OPT, and CHA_FAN1-4.  I understand I connect the fans to the two connector pigtail, then to the CPU_FAN, but where does the pump plug into?  I don't have a SYS_FAN as shown in the instructions.  Also the pump connector is 3 pin and all the connectors on the motherboard are 4 pin. 

Link to comment
Share on other sites

Hello jmanz

 

Don't worry too much about the forth pin, its actually there for an added level of control. The 3pin female header will work just fine

 

I purchased a new ASUS X99-A motherboard.  It has CPU_FAN, CPU_OPT, and CHA_FAN1-4.  I understand I connect the fans to the two connector pigtail, then to the CPU_FAN, but where does the pump plug into?  I don't have a SYS_FAN as shown in the instructions.  Also the pump connector is 3 pin and all the connectors on the motherboard are 4 pin. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...