Jump to content

Divider 300 TG ARGB Fans


syfer
 Share

Recommended Posts

So I purchased a system from iBuyPower that uses this chassis. All of the RGB in the system can be controlled by the motherboard software. The motherboard is an ASUS and AURA sync is being used to control it. The issue is that the front fans are not changing color to match the other RGB. As far as I can tell, the fans RGB is not able to be controlled by the motherboard. I have long pressed the R button and saw the fans flash. However, after flashing, they just turn off (no color at all). Does anyone have any ideas about what could be going on? User error? Something not connected?

Link to comment
Share on other sites

Hi, syfer

Can you identify a PCB fan hub behind the motherboard look like this, and check if there is a cable coming out from the connector in red circle? 

image.png 

There should be a cable connecting the PCB to motherboard in order to SYNC the front fan with M/B software. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...