Jump to content
Lasse

fan control Chaser MK I problem

Recommended Posts

Hi,

 

i´ve got a little problem with the fan control.

I just built up a pc an the control doesnt work properly. The fans are running, but i cant switch the speed (high or low, actually i dont know on which setting they are running now). When i hold either one of the buttons, the fans stop, when i release it, they´ll start again. The LEDs in the buttons are flickering sometimes.

Also it seems the "Fan LED" button also has an issue. Sometimes i can change the color 2 or 3 times, then it wont work anymore until i switch the system off and on again.

 

Did i do anything wrong? The case came with 3 fans installed, two of them already connected to the control panel, so i just added the power lines.

 

I dont want to send the case back to the shop, because its a christmas gift and when i ordered it in the first place, i waited almost 3 weeks for delivery. :(

 

I´d love to get some suggestions, and sorry for probably raping your language, it is not mine ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...