Jump to content
  • Forum Statistics

    3,681
    Total Topics
    30,107
    Total Posts
  • Member Statistics

    125,802
    Total Members
    16,800
    Most Online
    dynamec
    Newest Member
    dynamec
    Joined

Juantrox

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Juantrox

  • Rank
    Beginner

Recent Profile Visitors

83 profile views
  1. **ATTN Users with Thermaltake Riser Cables**

    Hello, I'm trying to contact Thermaltake without success to provided emails. I have issues with my PCI-E cable riser included in my core p3 snow. Could you please let me know how to proceed ? Cheers
  2.  

    Hello, 

     
    I'm trying to contact Thermaltake without success to provided emails.  I have issues with my PCI-E cable riser included in my core p3 snow. 
     
    Could you please let me know how to proceed ? I couldn't complete the RMA form in your support website as I can't find the serial number of the case, if you please let me know where is located I'll be happy to attach it.
     
     
    Best regards, 
     
    Juan  
     
    1. ThermalMike

      ThermalMike

      Hello,

      For the Core P Series, the serial number should be a small white sticker and it is normally located on the bottom middle of the chassis body.

      I would suggest to just call them and to be sure you got the correct email (I did not see you list which email you contacted) check our global contact list here:

      http://www.thermaltake.com/corporate.aspx?t=4

       

      Good luck and PM me if I can be of any further assistance.

       

  3. Hi guys, Just finished my build with a 360mm radiator that has 3 ttk riing fans mounted. All three fans are connected to the TTK riing controller and the controller is connected to one my Sys_Fan connectos in the MB. The problem is that one of the fans will not start spinning when I turn on the computer. It looks like it tries and moves like a 1/4 spin but it stops. I also testing changing the speed in the controlled with the same result and finally I gave it a little push and it did spin a bit but after a couple mins it stopped. I also connecting the fans in differente places within the controller and in the mother board just to get the same result. Any ideas? Cheers, Juan
×