Jump to content
  • Forum Statistics

    7,801
    Total Topics
    41,459
    Total Posts
  • Member Statistics

    48,683
    Total Members
    16,800
    Most Online
    teni12
    Newest Member
    teni12
    Joined

yony_palacios

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. Hi guys, I was able to get it to light up!!!!! All I had to do was change the Molex cables. I plugged them incorrectly lol thank you for everything!!!!!
  2. What I meant to say is I connected the water block to the hub as I was instructed by instructions, yet I do not know where I should connect the cable that has two USB 2.0 heads
  3. I did download it, yet it says no controller is connected
  4. Connected it to the mobo and controller (hub)
  5. I connected the cooler to the controller and mobo
  6. Hello everyone, hope your day is going well, I just have problem with my build and I need help. This is my first time building a PC. The issue is i can not get the RGB function of the fans or CPU connector to work. The pictures below give you an idea of the issue. I have plugged in every cable to the correct ports and connections. Specs: Intel core i7 7700k ASUS ROG Maximus IX Formula Corsair LPX vengance RAM Thermaltake FLOE Riing RGB TT Premium Thank you in advance!!
  7. Hey everyone, I am new to the pc ecosystem and unfortunately I need help. Specs: Intel core i7 7700k, Asus ROG Maximus Ix Formula, EGVA 1080 ti FTW3, corsair vengeance LPX 3000, Thermaltake Floe Riing 360 TT Premium, and Silverstone Technology PM01W-RGB chassis. My issue is, I can not get the RGB to work on the AIO cooler, I have everything plugged in, all drivers installed, yet nothing. Please help!!
×
×
  • Create New...