Jump to content
  • Forum Statistics

    8,260
    Total Topics
    40,890
    Total Posts
  • Member Statistics

    46,272
    Total Members
    16,800
    Most Online
    ghvbnmkopadq
    Newest Member
    ghvbnmkopadq
    Joined

Carnage

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Carnage

    LED issues

    Hello. I have 6 fans in total all made by TT along with the liquid cooling unit. To be more exact, I have Thermaltake Floe AIO Triple Riing RGB 360 (includes the 3 fans for the radiator) and Thermaltake Riing Plus 12 RGB (x3 of these). All listed components connect to the Tt-Sync controller that you offer, just to reduce clutter and plug all fans and pump LED into one place. All of these fans spin and the pump works, but they do not light up on LED. I have an MSI board. The pump plugs into Pump_Fan_1 for power, all 6 fans hook to the controller, and the controller itself connects to Sys_Fan_4. The controller also connects to JRAINBOW1, but still no luck. I have tried calling support but no one has answered any time I have tried. I really would like some help, I purchased these in hopes of making my setup look even cooler and I have had trouble ever since I built it. Video will be attached to show setup, the fan that is lit with LED is a fan that came with the case and plugs into a Sys_Fan port. It is a 4 prong connection instead of the 8 prong the TT fans have. Please help. LEDissue.mp4
  2. Hello. I have 6 fans in total all made by TT along with the liquid cooling unit. To be more exact, I have Thermaltake Floe AIO Triple Riing RGB 360 (includes the 3 fans for the radiator) and Thermaltake Riing Plus 12 RGB (x3 of these). All listed components connect to the Tt-Sync controller that you offer, just to reduce clutter and plug all fans and pump LED into one place. All of these fans spin and the pump works, but they do not light up on LED. I have an MSI board. The pump plugs into Pump_Fan_1 for power, all 6 fans hook to the controller, and the controller itself connects to Sys_Fan_4. The controller also connects to JRAINBOW1, but still no luck. I have tried calling support but no one has answered any time I have tried. I really would like some help, I purchased these in hopes of making my setup look even cooler and I have had trouble ever since I built it. Video will be attached to show setup, the fan that is lit with LED is a fan that came with the case and plugs into a Sys_Fan port. It is a 4 prong connection instead of the 8 prong the TT fans have. Please help. LEDissue.mp4
×
×
  • Create New...