Jump to content
  • Forum Statistics

    6,249
    Total Topics
    39,464
    Total Posts
  • Member Statistics

    59,516
    Total Members
    16,800
    Most Online
    ShirleDouglko
    Newest Member
    ShirleDouglko
    Joined

datguy72

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. So after a clean install, the ARGB case fans on my J24 Versa seem to "work" about 60-70% of the time. They light up in the default Aura Sync rainbow mode. They cannot be controlled from the software though. I am using the latest version of the Armoury Crate software. I've also tested the latest Corsair iCue software, which seems to see the Asus X570 TUF Plus motherboard and allows me to control all the zones apart from the ARGB case fans. I've managed to control the light effects for a few minutes so i am now close to certain that this is a software issue, most likely and incompatibility with the Asus mobo, which should be resolved in future bios updates and/or armoury crate updates. Here's an image of houw the armoury crate software sees my ARGB header: I've And the versions of my ASUS software Item Version ---- ------- Armoury Crate UWP App 2.6.4.0 ROG Live Service 1.0.21.0 AURA Service (Lighting Service) 3.03.85 Armoury Crate lite service 2.6.7 ASUS AIOFan HAL 1.1.2 ASUS AURA Extension Card HAL 1.0.16 ASUS AURA Motherboard HAL 1.0.60 ASUS AURA Odd Component 1.0.8 ASUS MB Peripheral Products 1.0.31 AacDispaly 1.1.25 AacVGA 0.0.2.3 CosairDram 1.0.13 KingstonDram 1.0.20 AURA DRAM Component 1.0.37 CorsairAsusPlugin 2.0.0 ENE RGB HAL 1.00.12 ENE_DRAM_RGB_AURA42 1.00.02 GALAX GAMER RGB 1.00.02 Patriot Viper M2 SSD RGB 1.00.05 Patriot Viper RGB 1.00.08
  2. ok dude, keep us posted pls!
  3. Hi there, I am also experiencing the same issues, with the ARGB fans on a TT Versa J24 case, plugged into an ASUS TUF X570 Mobo...this is so frustrating. I actually saw all the fans working properly for a few minutes after a fresh OS install, but they stopped working soon after. Please let's keep this thread going until one of us comes up with a simple fix, as it seems it's a widespread bug!
×
×
  • Create New...