Jump to content
  • Forum Statistics

    5,395
    Total Topics
    37,559
    Total Posts
  • Member Statistics

    53,247
    Total Members
    16,800
    Most Online
    Technocare
    Newest Member
    Technocare
    Joined

marionette_66

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Hello, I am not sure if this is to correct place for this topic but here it is: I installed the Max 5 Duo HDD bay in my Windows 7 computer, started Windows, placed a 3.5 2TB WD formatted HDD in the bay, closed the door, flipped the switch to the on position and .... nothing is happening. The light turns from solid blue to solid purple for a couple of seconds, and then it returns to a solid blue. Windows is not showing up the new HDD I have plugged this HDD inside my computer as a test, just like a regular HDD and Windows is happy to show me its contents. I have gone to the Disk Management screen in Windows and it shows no new drive either. I made sure that the connectors from the bay get inserted into the HDD when I close the bay door. Any help will be appreciated. Thanks Roberto
  2. Hello, I installed the Max 5 Duo HDD bay in my Windows 7 computer, started Windows, placed a 3.5 2TB WD formatted HDD in the bay, closed the door, flipped the switch to the on position and .... nothing is happening. The light turns from solid blue to solid purple for a couple of seconds, and then it returns to a solid blue. Windows is not showing up the new HDD I have plugged this HDD inside my computer as a test, just like a regular HDD and Windows is happy to show me its contents. I have gone to the Disk Management screen in Windows and it shows no new drive either. I made sure that the connectors from the bay get inserted into the HDD when I close the bay door. Any help will be appreciated. Thanks Roberto
×
×
  • Create New...