Jump to content
  • Forum Statistics

    5,808
    Total Topics
    40,243
    Total Posts
  • Member Statistics

    62,599
    Total Members
    16,800
    Most Online
    Badboy
    Newest Member
    Badboy
    Joined

mrsensors

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    mrsensors got a reaction from Richardsaky in Tt 5G Duet and Mac OS Yosemite   
    "Thermaltake 5G Duet" keeps disconnecting on Mac OS X, with the latest Yosemite.

    “Disk Not Ejected Properly†is usual message. It happens suddenly with no special reason.

    I might copy something or do nothing at all. It may take 2 minutes, it may take 10 minutes till disconnection.

    HDD are 3 Samsung drives from 2008. Working fine in the PC.

    Drives ar NTFS,  and Mac OS Extended (Journaled)

     

    I have tried:

    - unchecking “put drives in sleep when possible†in Energy saving

    - downloaded some wierd JMicron firmware update utility, which did nothing and is disabled on start, no matter do I add additional drives or leave enclosure empty.

    - tried different drives in different combinations.

    - read lots of forums on the internet about the problem, which is not unique for me, no help.

     

    I am an IT professional, so your answer may get as technical as it needs to be.

     

    Also, what similar product you would recommend, which worked on Mac OS, because I am about give up on this one?

    Thank you.


  2. Like
    mrsensors got a reaction from Donaldol in Tt 5G Duet and Mac OS Yosemite   
    "Thermaltake 5G Duet" keeps disconnecting on Mac OS X, with the latest Yosemite.

    “Disk Not Ejected Properly†is usual message. It happens suddenly with no special reason.

    I might copy something or do nothing at all. It may take 2 minutes, it may take 10 minutes till disconnection.

    HDD are 3 Samsung drives from 2008. Working fine in the PC.

    Drives ar NTFS,  and Mac OS Extended (Journaled)

     

    I have tried:

    - unchecking “put drives in sleep when possible†in Energy saving

    - downloaded some wierd JMicron firmware update utility, which did nothing and is disabled on start, no matter do I add additional drives or leave enclosure empty.

    - tried different drives in different combinations.

    - read lots of forums on the internet about the problem, which is not unique for me, no help.

     

    I am an IT professional, so your answer may get as technical as it needs to be.

     

    Also, what similar product you would recommend, which worked on Mac OS, because I am about give up on this one?

    Thank you.


×
×
  • Create New...