Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'temperature sensor'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
    • Memory
  • Thermaltake Gaming
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Thermaltake
    • Thermaltake Streamers
    • Gaming Chair
    • Gaming Desk
    • Thermaltake Gaming FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Blogs

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I have a system with 23 Riing trio radiator fans, but the TT RGB plus software can't read my system / processor temperature. The 6 controllers working good. I can set the color and the speed manually. But i woluld like to set PWM with auto fan speed... Motherboard: Asus zenith extreme Processor: AMD Ryzen Threadripper 2950X OS: Windows 10 Pro 64 TT RGB PLUS version: 1.3.3 I had run the TTRGB PLUS by system admin. HWINFO output (I see my processor temperature in the HWINFO): ------------HWi32_GetSensorName:System = 6.95148e-310---------------------- ---------
  2. This product simply does not work. I reported my issues to customer service weeks ago and still there is no response. At this point the retailer is forcing me to buy another product in order to reduce the down time for my system as there would be a giant gap in my cooling loop if I remove this component and ship it back. Clearly it does not display any temperature and is useless because even if you set a temperature to alarm at, if it senses no temperature the alarm will not engage. I turned the product set point down to the minimum and it still wont alarm. I am now forced to poorly rate this
×
×
  • Create New...