Jump to content
Sign in to follow this  
Gregmora

VENTUS R macros are NOT WORKING on PROFILES

Recommended Posts

Hi!

I just bought this mouse, I was making a review on it. I have no problems with the LOD. I know this sensor has high LOD behavior, same thing happen with the Fnatic Flick G1.

However, I HAVE A PROBLEM: Macros are NOT WORKING on Profiles 2, 3, 4, 5. At profile 1 I can assign macros on the programable buttons, software shows in the label the macro is set, and is working. On the other profiles, I can't assign macros on the buttons, software doesn't show anything after assign the macro.

The software is updated: 2.0009, also the firmware: 1.10. (firmware was updated at the first run of the tteSports Command Center)

I test and review the Ventus Z, is working perfect without any issue. I love what you did with the Ventus R, is a great mouse. I hope you can help me to fix this problem, and take advantage of his full potiential.

I will fix with a new firmware?

Thanks for your support.

P.S. I record a video showing the issue: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry that we are not able to back to the previous firmware

Back to the previous version
Back to the previous version
Back to the previous version

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×