Jump to content
  • Forum Statistics

    6,924
    Total Topics
    41,929
    Total Posts
  • Member Statistics

    66,045
    Total Members
    16,800
    Most Online
    David Thorsen
    Newest Member
    David Thorsen
    Joined

Gregmora

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Gregmora

  • Rank
    Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, I'm the proudly owner of Ventus R and Ventus Z, great mice you make a fantastic job tT! QUESTION: How to Erase/Retrieve On-Board Memory VENTUS R / Z? I install Tt Command Center software on my laptop, setting some macros on my Ventus R and Z, and save it on the onboard memory of the mice. I know a copy of the macros are save on the hard disk of my laptop at the Command Center directory. Then I format my laptop, reinstall the Tt Command Center, but now I can't retrieve the macros I have saved in the mice onboard memory. I'm sure those are saved, active, and working
  2. Hardcore mice entusiast has noticed this awesome mouse, here is the link of the main thread about Ventus R: http://www.overclock.net/forum/375-mice/1634924-thoughts-thermaltake-ttesports-ventus-r-4.html Cool mods, reviews and tips about Tt esports Ventus R
  3. Hi! I own a Ventus Z mice, with the Avago sensor, pretty nice sensor it feels like an optical in all regards, I have the mouse for 6 months as my main for gaming. However, days a go, while I was in a middle of a game the sensor stop working, wasn't responding and stuck in a jitter. I didn't know what happen, so I unplugged and plug back in, the problem keeps happening, so I tap around the sensor lens (no directly) and start to work again. I play at 3900 dpi, but very low ingame sensitivity so I pick up the mouse from the pad quite often. After this incident, happen again and fix it
  4. Oh well, I guess I have to wait to the next firmware update. I hope you can fix it. Thanks David
  5. Meanwhile, is there a way I can go back to the older firmware (reflash) when the profiles were working?
  6. Thank you for your support David :D. I'be waiting.
  7. Hi David :) could you please check my post: 

    I'm having trouble to set macros in the profiles 2,3,4,5  with the VENTUS R firmware 1.10. 
    VIDEO: 

     

     

  8. Hi! I just bought this mouse, I was making a review on it. I have no problems with the LOD. I know this sensor has high LOD behavior, same thing happen with the Fnatic Flick G1. However, I HAVE A PROBLEM: Macros are NOT WORKING on Profiles 2, 3, 4, 5. At profile 1 I can assign macros on the programable buttons, software shows in the label the macro is set, and is working. On the other profiles, I can't assign macros on the buttons, software doesn't show anything after assign the macro. The software is updated: 2.0009, also the firmware: 1.10. (firmware was updated at the first run of
  9. Hi! I just bought this mouse, I was making a review on it. I have no problems with the LOD. I know this sensor has high LOD behavior, same thing happen with the Fnatic Flick G1. However, I HAVE A PROBLEM: Macros are NOT WORKING on Profiles 2, 3, 4, 5. At profile 1 I can assign macros on the programable buttons, software shows in the label the macro is set, and is working. On the other profiles, I can't assign macros on the buttons, software doesn't show anything after assign the macro. The software is updated: 2.0009, also the firmware: 1.10. (firmware was updated at the first run of
×
×
  • Create New...