Jump to content
  • Forum Statistics

    6.7k
    Total Topics
    46.6k
    Total Posts
  • Member Statistics

    91,894
    Total Members
    16,800
    Most Online
    unicorthmar
    Newest Member
    unicorthmar
    Joined

bobbl

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About bobbl

  • Birthday August 23

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Canby, OR
  • Interests
    Duh! Computer Enthusiast!

bobbl's Achievements

Beginner

Beginner (1/10)

2

Reputation

  1. I have the 3.0 Extreme, and it has been working GREAT! I use it in a push/pull configuration. Today, I swapped out the fans (all the exterior facing ones anyway) with the White LED Riing 120's. I absolutely love them, and the system looks awesome. But after installing them, and putting the system back together. I turned it on only to here water gurgling in the system. After about 15 minutes, it finally went away. IS THIS A NORMAL THING FOR THE CHANGE I MADE? Or, should I be concerned about this? Just curious.
  2. I'm new to this forum, so shoot me if this is the wrong place to ask this! I have the 3.0 Extreme, and it has been working GREAT! I use it in a push/pull configuration. Today, I swapped out the fans (all the exterior facing ones anyway) with the White LED Riing 120's. I absolutely love them, and the system looks awesome. But after installing them, and putting the system back together. I turned it on only to here water gurgling in the system. After about 15 minutes, it finally went away. IS THIS A NORMAL THING FOR THE CHANGE I MADE? Or, should I be concerned about this? Just curious.
×
×
  • Create New...