Jump to content
  • Forum Statistics

    5,808
    Total Topics
    40,226
    Total Posts
  • Member Statistics

    62,588
    Total Members
    16,800
    Most Online
    Badboy
    Newest Member
    Badboy
    Joined

New_User_for_This

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About New_User_for_This

  • Rank
    Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, Sadly this version doesn't seems to fix the the issue, also the program did not seems to generate the "x1_log.ini" file on the directory, where it should be located. And also when starting the app it seems that it shows the splash screen and nothing happens.
  2. Hi Here are the screenshot from the locations you've requested Windows Settings >> Apps>> Programs and Features. C:\Program Files (x86)\Tt\iTAKE C:\Users\PC name\AppData\Roaming\Tt\TT_PREMIUM_X1 C:\Users\PC name\AppData\Roaming\Tt\TT_PREMIUM_X1\system Thanks
  3. Hello Navigating on the provided path, "x1_log.ini" does not exist or can't be found. But upon checking the event viewer, it shows this: Faulting application name: TT iTAKE Engine.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5f32194e Faulting module name: Qt5Core.dll, version: 5.7.0.0, time stamp: 0x575a68fa Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x0000cf49 Faulting process id: 0x34a4 Thanks
  4. Is there a new update for this? I've tried the latest version (V1.4.6), it still doesn't work.
  5. Ok sure, Below are my current specs: Asus ROG Strix B350-F gaming, Ryzen 5 1600X, Windows 10 2004 my peripherals: LEVEL 20 RGB Mechanical gaming keyboard Hatsune miku Edition LEVEL 20 RGB gaming mouse Hatsune miku Edition
  6. Yes I've already did this and unfortunately it did not fix the issue and doesnt want to start
  7. Hello, I also experiencing the similar issue above for version V1.4.5 I've done the suggested fix, also from above, and still have no success. can you help me for this one?
×
×
  • Create New...