Jump to content

TT RGB Plus No Temp


ring0r
 Share

Recommended Posts

Hello Community,

I have just set up a new system and have found that the TT RGB software does not display the temperature (Temp 0) I've already tried as administrator but unfortunately no success. Installed and already deleted data in AppData / ... no success. Every new system a new mistake with this thermaltake stuff

 

I used the last Software Version and i use a Threadripper 1920x with the MSI X399 MEG Mainboard

 

 

------------HWi32_GetSensorName:System: MSI MS-7B92 = 4.24399e-314----------------------

------------HWi32_GetSensorName:CPU [#0]: AMD Ryzen Threadripper 1920X = 0----------------------

HWi32_GetVoltage:Core #0 VID = 1.1875

HWi32_GetClock:Core #0 Clock = 3699.09

HWi32_GetUsage:Core #0 Thread #0 Usage = 5.8

HWi32_GetVoltage:Core #1 VID = 1.21875

HWi32_GetClock:Core #1 Clock = 3699.09

HWi32_GetVoltage:Core #2 VID = 1.19375

HWi32_GetClock:Core #2 Clock = 3699.09

HWi32_GetUsage:Core #1 Thread #0 Usage = 7.7

HWi32_GetVoltage:Core #3 VID = 1.19375

HWi32_GetClock:Core #3 Clock = 3699.09

HWi32_GetUsage:Core #1 Thread #1 Usage = 1.1

HWi32_GetVoltage:Core #4 VID = 1.19375

HWi32_GetClock:Core #4 Clock = 3699.09

HWi32_GetUsage:Core #2 Thread #0 Usage = 11.2

HWi32_GetVoltage:Core #5 VID = 1.19375

HWi32_GetClock:Core #5 Clock = 3699.09

HWi32_GetVoltage:Core #6 VID = 1.19375

HWi32_GetClock:Core #6 Clock = 3699.09

HWi32_GetUsage:Core #3 Thread #0 Usage = 5.4

HWi32_GetVoltage:Core #7 VID = 1.19375

HWi32_GetClock:Core #7 Clock = 3699.09

HWi32_GetUsage:Core #3 Thread #1 Usage = 3.1

HWi32_GetVoltage:Core #8 VID = 1.2

HWi32_GetClock:Core #8 Clock = 3699.09

HWi32_GetUsage:Core #4 Thread #0 Usage = 3.1

HWi32_GetVoltage:Core #9 VID = 1.19375

HWi32_GetClock:Core #9 Clock = 3699.09

HWi32_GetUsage:Core #4 Thread #1 Usage = 0.7

HWi32_GetVoltage:Core #10 VID = 1.19375

HWi32_GetClock:Core #10 Clock = 3699.09

HWi32_GetUsage:Core #5 Thread #0 Usage = 2.7

HWi32_GetVoltage:Core #11 VID = 1.19375

HWi32_GetClock:Core #11 Clock = 3699.09

HWi32_GetUsage:Core #5 Thread #1 Usage = 9.3

HWi32_GetClock:Bus Clock = 99.9755

HWi32_GetUsage:Core #6 Thread #0 Usage = 2.3

HWi32_GetUsage:Core #7 Thread #0 Usage = 1.5

HWi32_GetUsage:Core #8 Thread #0 Usage = 0.3

HWi32_GetUsage:Core #8 Thread #1 Usage = 0.7

HWi32_GetUsage:Core #9 Thread #1 Usage = 0.3

HWi32_GetUsage:Core #10 Thread #0 Usage = 0.7

HWi32_GetUsage:Core #10 Thread #1 Usage = 2.3

HWi32_GetUsage:Core #11 Thread #1 Usage = 1.1

HWi32_GetUsage:Max CPU/Thread Usage = 11.2

HWi32_GetUsage:Total CPU Usage = 2.47083

------------HWi32_GetSensorName:Memory Timings = 0----------------------

HWi32_GetClock:Memory Clock = 1066.4

------------HWi32_GetSensorName:CPU [#0] Node #0: AMD Ryzen Threadripper 1920X = 0----------------------

HWi32_GetTemperature:CPU (Tctl) = 65.75

HWi32_GetVoltage:CPU Core Voltage (SVI2 TFN) = 0.89375

HWi32_GetCurrent:CPU Core Current (SVI2 TFN) = 41.5686

HWi32_GetPower:CPU Package Power (SMU) = 45.8804

HWi32_GetTemperature:CPU (Tdie) = 38.75

HWi32_GetPower:Core #0 Power (SMU) = 1.92729

HWi32_GetPower:Core #1 Power (SMU) = 1.99618

HWi32_GetPower:Core #2 Power (SMU) = 1.79312

HWi32_GetPower:Core #3 Power (SMU) = 1.72092

HWi32_GetPower:Core #4 Power (SMU) = 1.71878

HWi32_GetPower:Core #5 Power (SMU) = 1.80469

HWi32_GetPower:Core #6 Power (SMU) = 1.1791

HWi32_GetPower:Core #7 Power (SMU) = 1.12691

HWi32_GetPower:Core #8 Power (SMU) = 0.986387

HWi32_GetPower:Core #9 Power (SMU) = 1.09483

HWi32_GetPower:Core #10 Power (SMU) = 1.15236

HWi32_GetPower:Core #11 Power (SMU) = 1.0622

HWi32_GetPower:CPU Core Power (SVI2 TFN) = 37.152

------------HWi32_GetSensorName:CPU [#0] Node #1: AMD Ryzen Threadripper 1920X = 0----------------------

HWi32_GetTemperature:CPU (Tctl) = 58.25

HWi32_GetVoltage:CPU Core Voltage (SVI2 TFN) = 1.19375

HWi32_GetCurrent:CPU Core Current (SVI2 TFN) = 10.3922

HWi32_GetTemperature:CPU (Tdie) = 31.25

HWi32_GetPower:CPU Core Power (SVI2 TFN) = 12.4056

------------HWi32_GetSensorName:S.M.A.R.T.: Samsung SSD 860 EVO M.2 2TB (S416NB0K506421B) = 0----------------------

HWi32_GetUsage:Drive Remaining Life = 100

HWi32_GetTemperature:Drive Airflow Temperature = 45

------------HWi32_GetSensorName:S.M.A.R.T.: Samsung SSD 970 PRO 1TB (S462NF0K811090H) = 0----------------------

HWi32_GetTemperature:Drive Temperature = 47

HWi32_GetUsage:Drive Remaining Life = 100

HWi32_GetTemperature:Drive Temperature 2 = 60

------------HWi32_GetSensorName:Drive: Samsung SSD 860 EVO M.2 2TB (S416NB0K506421B) = 0----------------------

HWi32_GetUsage:Write Activity = 2.595

HWi32_GetUsage:Total Activity = 2.595

------------HWi32_GetSensorName:Drive: Samsung SSD 970 PRO 1TB (0025_3858_81B0_4182.) = 0----------------------

HWi32_GetUsage:Read Activity = 0.039

HWi32_GetUsage:Write Activity = 3.51

HWi32_GetUsage:Total Activity = 3.55

------------HWi32_GetSensorName:RTSS = 0----------------------

------------HWi32_GetSensorName:Network: Intel, Device ID: 2526 = 0----------------------

------------HWi32_GetSensorName:Network: Intel I211AT Copper (Pearsonville) Network Adapter = 0----------------------

------------HWi32_GetSensorName:Network: Intel I211AT Copper (Pearsonville) Network Adapter = 0----------------------

------------HWi32_GetSensorName:Windows Hardware Errors (WHEA) = 0----------------------

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...