Jump to content
Sign in to follow this  
Falsa

120mm rgb pure software stopped opening

Recommended Posts

Hello..

I bought a thermaltake pure rgb fans 120mm .. and it was working fine then suddenly the software stopped opening and am stuck on the same color and  speed and its a bit noisy.. how can i fix this,? I reinstalled software a couple of times and changed slot inside the motherboard usb but still nothing is happening.. help please

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I may be having the same issue. When I try to run the software, it appears in my task manager as well as my task bar for a quick second and disappears, before even fully opening.

I have tried reinstalling older versions of the software, full admin privelages, safe mode, disabling anti-virus, unplugging the controller - everything. Nothing works!

I will keep trying to find a solution but any help is greatly appreciated.

Specs are: Windows 10 x64, Intel i7 4790k, AMD RX Vega 64

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was working fine and i like the fans but now its annoying because sometimes i dont want the light when iam watching a movie.. i click and nothing .and the speed theyre at is relatively noisy . iam waiting for a reply because i can return them via amazon but i need to make sure i tried everything and so am waiting for a reply from thermaltake

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×