Jump to content
Sign in to follow this  
Gregmora

VENTUS Z sensor stop working suddenly

Recommended Posts

Hi!

I own a Ventus Z mice, with the Avago sensor, pretty nice sensor it feels like an optical in all regards, I have the mouse for 6 months as my main for gaming.

However, days a go, while I was in a middle of a game the sensor stop working, wasn't responding and stuck in a jitter. I didn't know what happen, so I unplugged and plug back in, the problem keeps happening, so I tap around the sensor lens (no directly) and start to work again.

 I play at 3900 dpi, but very low ingame sensitivity so I pick up the mouse from the pad quite often. After this incident, happen again and fix it with the same knocking with the finger tips around the sensor... then however I felt like the dpi sensitivy has changed.

So, I went to the Commander Software and the sensitivity was still at 3900 but it felts very sluggish, I have to ramp up to 4300 to have the same 360 turn on FPS games, meaning the same sensitivity/control before the sensor issue.

There is no sensor rattle I can hear on the mouse.

Any help support will be much appreciated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...