Jump to content
  • Forum Statistics

    6.6k
    Total Topics
    44.6k
    Total Posts
  • Member Statistics

    88,062
    Total Members
    16,800
    Most Online
    RobeJacks
    Newest Member
    RobeJacks
    Joined

nateh608

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

nateh608's Achievements

Beginner

Beginner (1/10)

0

Reputation

  1. Just posted about this. I have the same issue both 1.0 software and 2.0 software so frustrating!
  2. Hello TT Community, Been dealing with a constant issue using TT controllers and TT software both 1.0 and 2.0. I have a pretty massive build in a level 20 xt that I just finished my second iteration of. The first build I didn't have all the components I wanted but had the same controller issues using TT software 1.0 where after initial install all controllers are picked up but eventually the last 2 aren't detected. The fans still work but with rainbow lightening but they are not detected so the color and speed cannot be controlled. I am running 12 120 ring trios, 3 140 ring trios, and 2 20 ring plus. Current controller configuration 4 ring trios on 1st controller, next 4 on second controller, both controller 1 and 2 are connect via the split usb 2.0 cord 3 and 4 are daisy chained to the second controller. The next 4 trios on 3rd controller, 3 140 ring trios and the 2 20 ring plus on 4th controller. All 4 controllers are connected to the PSU via one 4 port molex cable. Just tried 2.0 software and ran into the same controller detection issue where the last 2 can't be detected. Any one had issues where controllers are dropped after initial install? Any suggestions. I have uninstalled and reinstalled multiple times. Thanks Current Specs: Asus Crosshair Hero 8 AMD 5950x 3090 FE 32gb 3600mhz ripjaw ram 1200 crosshair hxi 2 480 TT radiators and one crosshair 280 radiator on a dual loop. Any help would be appreciated. Cheers, Nate I currently have software uninstalled so i get to look at rainbow puke with no fan control
×
×
  • Create New...