Jump to content
  • Forum Statistics

    8,157
    Total Topics
    41,970
    Total Posts
  • Member Statistics

    49,203
    Total Members
    16,800
    Most Online
    kijuhygtfrd2s
    Newest Member
    kijuhygtfrd2s
    Joined

fbrent60

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About fbrent60

  • Rank
    Beginner

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Received the replacement o-ring last evening. installed it in a loop outside the PC, and ran for a few hours - no leaks at all now. Problem solved! Thank you TT Andy for the exceptional support!!!
  2. Thanks TTAndy - this is an awesome guide... need more like it for other TT products considering the manuals included with the products dont help for troubleshooting much. So, based on your great pics, I think the problem is that there is NO o-ring in my unit... please see this vid and confirm. I could just be not seeing it, but dont think that my eyes are wrong https://www.youtube.com/watch?v=A1o3rHJmAwY If that is the case, would it be easy to have TT Support just send me a new o-ring?
  3. I just bought a the RL240 WC kit aobout 2 weeks ago, and the pump is leaking at the base. I submitted support requests via http://my.thermaltake.com/csTech.aspxbut have not gotten any response - not even auto-generated mails (the kind that inform you "a new request has been created, here is your support request number ...." etc). Does the support site send these mails when a request is submitted? Also, i am in Japan - i selected Japan as the country when submitting. I just want to confirm that the Japan support team will receive the submitted requests. (i dont want to have to send the pump to the US for servicing or replacement... ) Like this... https://www.youtube.com/watch?v=eUbDNAgpAcM
×
×
  • Create New...