Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issues'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
    • Memory
  • Thermaltake Gaming
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Thermaltake
    • Thermaltake Streamers
    • Gaming Chair
    • Gaming Desk
    • Thermaltake Gaming FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Blogs

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 12 results

  1. Hello community, This is my first post here. So please bear with me :) I bought the entire Argent series products and it seems to me that all the RGBs were running fine until I installed the latest version 1.5.1. I believe the latest version of the application has updated several firmware on several devices and after some time the application keeps on crashing intermittently. When that happen, some (and sometimes all) disconnect and reconnect again while the RGB are reset. TT Sync are also turned off for devices while previously it was set to "On". The application also crashes
  2. One of my Riing Quad fans is displaying incorrect colors on the center ring. Wondering if there is any troubleshooting I can do, or did I just get a bad fan? Any help is appreciated.
  3. I have owned my SAPHIRA for about 2 years and love it to death. It is by far the most comfortable mouse I've used and I love the simple design. For the past year or so, the scroll wheel has been acting up. When scrolling down there are no issues but when I attempt to scroll up the pattern is jumpy and very buggy. As an example, if i am scrolling up on a web page, the page scrolls for 2-3 ticks then shoots back down instantly about twice the distance I just scrolled up. This results in a page actually moving down when I try to scroll up. I'm not sure if this is a known issue but a friend of min
  4. Hi everybody, i wanted to share my 1st experience in water-cooling . i don't play games, i'm a designer and i needed powerful gpus in a rig. i started so to buy some components, one asus x99-AII motherboard an intel i7 6850k 4 x 16 gb of ram g.skill 3200 samsung 500 gb ssd 2 x 4tb seagate 7200 hd 1 nvidia geforce 750ti 1 nvidia titan x pascal 1 nvidia 1080ti 1 psu thermaltake tough power dos rub 1250w 1 thermaltake core p3 i thought 1st the core p3 would be great to not have the gpus hanging up to the motherboard. i thought that over heating would going to be a
  5. Hello everyone, I have just made an account to discuss my issue. I turned on my computer, admiring the way the lights looked until I realized that the bottom fan in the front of my case had an LED that was a different color than the rest. I tried looking around to see if anything was unplugged or not connected all the way. That wasn't the case (pun intended), so I decided to reinstall the software to see if that was an issue. No luck. I just bought these fans a couple weeks ago and they have been great so far. I'm hoping that somebody knows what I can do to fix the problem. Thanks a
  6. I cannot login using the account I created. On a side note when you select create your account and the only options are Enter/Try Now, that's a little odd, why wouldn't you take your customer to an actual create account screen. Anyways after looking for that option on the front splash page and then attempting to creating a trial account, finally just hitting enter and finally seeing a way to create an actual account I thought I had figured it out. Now, no matter what I do the app will refuse to let me login. I have tried v1 and v2, (your link to download the app on your site downloads the
  7. Hello I bought the commander multilight combo today and while the keyboard is functioning perfectly, im having issues with the mouse. firstly im trying to change the colour, the mouse seems to be stuck on purple, whenever i changed the dpi with the button it changes and the corresponding colour shows up but then a few seconds later it changes to purple again yet the dpi seems the same. no other function listed on the box indicates how to change colour. secondly the cycling speed button doesnt seem to be working, whenever I press the dpi button and "f" listed button on the mouse
  8. So today i bought the Tt esports Commander Multi-Light Gaming Gear Combo, and i'm a bit confused with the mouse. Everything is working fine but there's just 1 thing i'm not sure about. On the each side of the mouse, there's 3 swooping slots cut out. Is light supposed to come through these? Because for me it's not doing that. I've seen pictures of light coming through them, although it seems that's not the case
  9. Salutations, I have just completed a computer build and I am having a few issues that I assume to be PSU issues. I got a Toughpower DPS G RGB 1250W power supply. I got the TT DPS G PC app, and when I launch it, it says "NO Device Detected." I'm not sure why, but because of that, I cannot monitor my PSU or access the features. Is there any solution to this? Additionally, my computer will often restart out of the blue when doing things that it should have no issue doing, like playing a game or surfing the internet. I assume this to be a PSU issue as well. All of my drivers are up to date, a
  10. Well i got the combo last christmas and tonight i was using it for push to talk and it all of a sudden just pushed in and fell over, i could get it out just by moving the mouse around and it could be taken out. idk if it could be fixed , the side button doesn't look like it was snapped off or anything. please help its still under warranty the 2 year one that it says on the box.
  11. Just like everyone else on this forum, the software will not install for me! I tried literally everything to try and get the software for the Tt Esports Challenger Prime keyboard to work! I tried every single download 15 times, not one works! I double click the Setup.exe and nothing happens. I'm running Windows 8.1. I can see a lot of other people are also having the same problem with the software for this keyboard. Can you please make it like the Challenger GO's software? Where there is only one executable you have to click and it actually works? I really want to use these Macro and Profile k
  12. Can someone please help me with a software issue? This is the 2nd thermaltake keyboard and mouse combo I have tried and I can't get the software to work. It acts like it downloaded but I can't open it. I can't get the macros and other keys to work without it. Any thoughts/ideas/fixes would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...