Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'support'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Thermaltake
    • Enthusiasts
    • Chassis
    • Power Supplies
    • Cooling
    • Storage
    • Accessories
    • General Discussion
    • Events
    • FAQ
    • Memory
  • Thermaltake Gaming
    • Gaming Mice
    • Gaming Keyboards
    • Gaming Headsets
    • Gaming Mouse Pads
    • Gaming Accessories
    • Team Thermaltake
    • Thermaltake Streamers
    • Gaming Chair
    • Gaming Desk
    • Thermaltake Gaming FAQ
  • Others
    • Off Topic
    • Customer Service

Blogs

  • Thermaltake
  • Tt eSPORTS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 18 results

  1. I just purchased a TT Sync controller to sync my 3 Riing Duo 14s with Asus Aura. Unfortunately only the LEDs of fans connected to port 1 of the controller light up/sync. The other fans connected to ports 2 and 3 (regardless of which side) do not light up. The all work correctly when used with the controller that was included with the fans (USB and TT software). I've tried swapping which fans are connected to which ports and trying a different ARGB header. No joy. Not sure if this is a compatibility issue with the sync controller or there's something wrong with the controller. A
  2. I tried to install a driver for a controller but accidentaly chose my keyboard instead, and I think I messed up it's firmware cuz I've tried resetting it through the driver software and no luck. Basically, I can't use any of the media keys, and I can't modify the macro keys at all, they're always the default.
  3. I tried making a technical support ticket but I'm not sure if it actually went through because I never got a confirmation email. Basically I'm having the issue as follows: I tried to daisy chain the 3 light strips together but it didn't come with any way to connect them so I bought little adapters online (these to be exact). I got everything connected into the controller and all the strips turned on and everything was great. When I went to adjust the lighting in TT RGB Plus, only 1 1/2 of the strips followed the software setting. The other 1 1/2 strips just stayed a rainbow static. If any
  4. Hello! Here is some general information for steps on how to contact our support here in the USA and setup an RMA for your Thermaltake product if you feel it maybe defective. USA Support and Warranty Claims: http://bit.ly/2qWUJMH USA Technical Support: 800.988.1088 M-F 9:00AM~5:30PM (P.S.T) Thermaltake USA Provides (2) Methods to process your RMA: Option (1) Select "Advance Service" if you wish to do a "Cross-shipment" - Personal Credit Card Required - Allows Replacement Product to be shi
  5. Hoping someone can help me, got my new commander combo, had no problem with getting drivers for the keyboard but auto update seems to not be able to get the drivers for the mouse. does anyone have a link to the drivers for this particular product, as all. of the links on the website appear to not work for me. also, how do i install the software that comes with the drivers to edit macros and features of the combo? thank you in advance
  6. I ordered a liquid cooling kit a week ago, paid for 3day ground with UPS. TTPremium emailed me that day saying my order was complete, here's your UPS tracking #. UPS still says only a label was printed, they haven't recieved the package.
  7. Hey there, I've messaged the support before, but I didn't get an answer and since I saw some people being helped here I decided to submit my request again. For about 2 years I've owned my Poseidon Z with blue switches now and was really satisfied with its simplicity and its looks. But since some time more and more keys dont work properly anymore. The most annoying (and the worst one) is the "." (dot), which often either doesn't register or registers twice, but never does what it's supposed to do; return exactly one character. Same goes for other keys as well such as the "?" (questionmark
  8. Hello everyone, I have a Poseidon Z mechanical keyboard and it will frequently output a keystroke multiple times. What I mean is, if I were to hit the T key, for example, exactly one time, it should output a 't', but instead it will output 'tt','ttt','tttt'. This happens for multiple keys. Is there any way to fix this? I tried sending an email to info@thermaltake.com per instructions for the warranty, but I am unsure how long it will take for them to reply. Thanks
  9. I purchased this power supply on july 14th but I was only able to test it on August 21st because I had to wait for it to arrive my country so I couldn't return it to Amazon on time. It worked fine for about 2-3 hours when suddenly my PC shutdown itself,I thought I was having electricity problems but the rest of my devices continued working fine. I Tried to power on the system again but nothing happened. I disconnected my GPU and tried to power on again, this time the system start working but after a few moments it shutdown again. I continued disconnecting things until there was only a a fan c
  10. Greetings, I bought a thermaltake smart 600W and it failed under 3 hourse of use. I've contacted Thermaltake support and they gave me a rma number to send back the PSU. The product arrive to Thermaltake facilites a couple of days ago but I haven't been contacted and I can't check the status of my RMA because this link doen't work: support.thermaltake.com/csErma.aspx?action=track. RMA Number is SA10008, how can I check the status of the rma? Thanks
  11. So, about 3 weeks ago, my CRONOS White headset had begun flaking out, with the cable that lights up the headset, causing static through the headset itself. I unplugged the USB cable, and went on, without lights. Then about 2 weeks ago, the headset's main audio began faulting. I have to hold the cable at a perfect 45 degree angle for any sound to come through. I decided to contact support. The RMA support page says to expect a response within 24 hours. I submitted this ticket around 10 days ago. I sent a follow up RMA 3 days ago, still nothing. I've had to contact support in the past, for the e
  12. Hi! I just bought this mouse, I was making a review on it. I have no problems with the LOD. I know this sensor has high LOD behavior, same thing happen with the Fnatic Flick G1. However, I HAVE A PROBLEM: Macros are NOT WORKING on Profiles 2, 3, 4, 5. At profile 1 I can assign macros on the programable buttons, software shows in the label the macro is set, and is working. On the other profiles, I can't assign macros on the buttons, software doesn't show anything after assign the macro. The software is updated: 2.0009, also the firmware: 1.10. (firmware was updated at the first run of
  13. Cheers, I just want to dive right into the problem here. I bought the TTesports' Talon mouse about 2 months ago (in April 2017) and after a few days i realized that the mousewheel is somewhat broken. Everytime I click it, it seems to trigger multiple clicks instead of just one. It may seem like a superficial problem, but I got into the habit of opening links as new tabs and closing tabs in a browser by clicking the mousewheel. Opening (or closing) 3-7 tabs at once is not very convenient in my opinion. The problem is that I already tried to contact the Support twice (via the technical support a
  14. So i just added another RGB fan pack to my case for a total of 9 fans overall. 3 x 140 for the case 6 x 120 for the radiator. I used to have all the fans connected to the CPU fan headers but now the case fans are connected to the sysfan2 header which is PWM but for some reason leaves the fans black on wake every time. I swapped out the controllers and did try to use a splitter only for frightening results. My case has a PWM splitter that splits one pwm connection into several three pin connections though this would often leave one set of fan's without power after a short time.
  15. I have had the Challenger Ultimate Keyboard for quite some time (1-2 years), and I have never been able to use the backlight for the keyboard's keys. The main issue is that whenever I turn on my computer, with the Backlight Power Cable plugged in, it tells me that the USB is over-charged, and shuts down automatically. Just today, I bought a Powered-USB Hub (Inland), and although it powers up, the keyboard draws too much power from the Hub as well, and as a result, the Hub shuts down, and does not power the Backlight. I would enjoy any help on the issue, and I would be most thankful If I re
  16. My Cronos headsets Cord has been heating up to extreme heats, yesterday i didnt notice it till i smelled the cord burning then felt is and burnt myself. This is still underwarrenty so what can i do to get it fixed? http://imgur.com/Xa9KIoYheres another pic
  17. I just bought the CHALLENGER Prime and tried to install the software of it on Windows 10 but it gave me a bunch of errors and it didn't install. The keyboard is working fine though and I configured my keyboard on a laptop running Windows 8.1.
  18. I recently purchased a second Posideon Z keyboard when the first one I purchased for my Linux box worked so well, I had to get a second for my gaming/programming rig. Everything seems to work great on it, except when I am programming. I have a tendency to lean pretty heavy on CTRL key combinations when I work (CTRL-S, CTRL-Z, etc) and I've noticed that it appears that the key doesn't always work when used in conjunction when another key. At first I thought it was a driver issue, but now I am leaning to the idea that the ctrl key is bad. The behavior I'm seeing is that when I hit CTRL-S, rath
×
×
  • Create New...