Jump to content

Thermaltake DPS G App2.0 Smart Software


Tt Andy
 Share

Recommended Posts

Same exact issue as others are saying above except mine is a 1200watt.

 

Be careful, if you dont watch your PC after restart i have seen it not enable the PSU fan at all because the software wont load and tell it to set a fan speed.

 

Thermaltake please fix your software ASAP.

2019-05-27_14-57-58.png.be8a645c316e19e775f0767d3175297e.png

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...

Hello,

I had the same problem with the "Could not set up a connection with power supply." I ran through all the trouble shooting suggestions like try all the usb headers, try the external usb back ports, try resetting the BIOS. None of those worked for me. What did work was flashing the BIOS and also checking the box marked "Clear DMI data Pool". Since I have done that there have been no issues.

CaptureBIOS.PNG

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

This blog is from 2019 now it's may2020. Just bought 850 one , installed and same issue. Good thing is my psu is sync with motherboard. So im gonna just uninstall this stupid app. That popping up every time I start the computer.  One more time TT fails to satisfy customers. 

And yes we don't wanna send that guy email about it. How about you fix the #### #### issue.

Link to comment
Share on other sites

On 5/10/2020 at 9:13 PM, Ashifur_Malia said:

This blog is from 2019 now it's may2020. Just bought 850 one , installed and same issue. Good thing is my psu is sync with motherboard. So im gonna just uninstall this stupid app. That popping up every time I start the computer.  One more time TT fails to satisfy customers. 

And yes we don't wanna send that guy email about it. How about you fix the #### #### issue.

Hi sir

 

Could you help to provide your PSU product name?

We will help to solve your issue ASAP, thank you.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
On 8/12/2020 at 5:55 PM, tahl said:

Suddenly, without any prerequisites, the same problem. Why the application does not have any log, trace files to this day? How can you debug something that has no logging? The email was not answered.

 

PSU_warning.jpg

psu_info.jpg

Hi sir

 

You can check your log in SPM website as below link

https://dps.thermaltake.com/en/spm

 

If still issue, please contact me, thank you.

jeff.wu@thermaltake.com.tw

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...