Jump to content
Teszty66

Alternative to TT RGB software

Recommended Posts

Faulting process id: 0xa5c
Faulting application start time: 0x01d4fd860eb6ee83
Faulting application path: C:\Users\AdilZue\Downloads\RiingPlusController_v1.7\RiingPlus.Service\RiingPlus.Service.exe
Faulting module path: C:\Windows\System32\KERNELBASE.dll
Report Id: 676bf757-a25b-479e-8792-0335d1acbc12
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Application: RiingPlus.Service.exe
Framework Version: v4.0.30319
Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
Exception Info: System.ComponentModel.Win32Exception
   at System.ServiceProcess.ServiceProcessInstaller.GetAccountSid(System.String)
   at System.ServiceProcess.ServiceProcessInstaller.Install(System.Collections.IDictionary)
   at System.Configuration.Install.Installer.Install(System.Collections.IDictionary)
   at System.Configuration.Install.Installer.Install(System.Collections.IDictionary)
   at System.Configuration.Install.AssemblyInstaller.Install(System.Collections.IDictionary)
   at System.Configuration.Install.Installer.Install(System.Collections.IDictionary)
   at System.Configuration.Install.TransactedInstaller.Install(System.Collections.IDictionary)

Exception Info: System.InvalidOperationException
   at System.Configuration.Install.ManagedInstallerClass.InstallHelper(System.String[])
   at RiingPlus.Service.Program.InstallService()
   at RiingPlus.Service.Program.ManageService()
   at RiingPlus.Service.Program.Main(System.String[])

Edited : Managed to install from the zip file. But after login it says "Waiting for service". This is the log from the event viewer. Is there any fix to this ? Thanks for any help in advance :D:(

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

im sorry but can someone please tell me how to run this? the website get hub is lacking in any kind of directions on install and set up.

 

i can get it installed but nothing, wont launch, times out?

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, jfs113 said:

im sorry but can someone please tell me how to run this?

 

i can get it installed but nothing, wont launch, times out? 

You can create an issue on github, I'll help you set it up how you want it.

20 hours ago, jfs113 said:

the website get hub is lacking in any kind of directions on install and set up.

I mean, I know it is not the best and it needs some work but I think it should be enough to install and at least test that it detects your controllers. You can always create an issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...